maandag 14 februari 2011

Bouwvergadering

Afgelopen vrijdag hadden we bouwvergadering nr 3. Met appeltaart.

Voor de vergadering hebben we eerst  met z'n allen over de bouw gelopen om te kijken naar de vorderingen. Hans gaf tekst en uitleg terwijl de vlechters, de van te voren gevlochten betonbewapening in de bekistingen plaatsten en de hoeken handmatig op maat maakten. Vandaag wordt het beton gestort, ik ga zo kijken en foto's nemen.

 


Vervolgens hadden we onze eerste bouwvergadering in de bouwkeet. De vorige twee vergaderingen waren nog bij ons thuis. Er was een uitgebreide agenda en er moesten veel zaken besproken, beslist en afgetikt worden.  Op de foto's zijn te zien, Hans die alles regelt en begeleidt vanuit de aannemer, de installateur Fred die verantwoordelijk is voor de verwarming en alle installaties, Geert die de bouwvergaderingen leidt en onze architect Marcel. En wij natuurlijk. We hebben weer flink wat huiswerk maar dat geeft niet, het gaat de goede kant op.

Wordt vervolgd....

3 opmerkingen:

 1. Yvonne.Ik weet niet of het al gedaan wordt maar als er een verslag of notulen van jullie bouwvergaderingen gemaakt wordt zorg dan dat er achter ieder punt een aantekening staat wie wat en wanneer doet,Dan kun je daar in een volgende vergadering de betreffende op aanspreken.ook om later terug te kijken heel praktisch.Laat vooral wijzigingen in de planning goed vast leggen.ook de reden(en) waarom.Kan bij discussies over meerwerk van pas komen.
  Liefs en groeten uit Castricum.Oom Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onno kijk niet zo zuur ! Huis bouwen = leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oom Jan, er wordt een uitgebreid verslag gemaakt van alles, incl acties en verantwoordelijken. U heeft gelijk dat dit goed werkt omdat dan duidelijk is wat wij en anderen moeten doen. en ingeval van meerwerk natuurlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen