woensdag 15 juni 2011

15 juni

Het is zover. We gaan weer naar een volgende fase. De schilvloer van de 2e verdieping wordt er vandaag - vanochtend -  opgelegd. Hopelijk gaat dat nu zonder hick-ups. De schilvloer van de 1e verdieping paste niet helemaal, geen man overboord maar toch even 'pielen'.

De schilvloer wordt in kant-en-klare delen aangevoerd en wordt als een puzzel in elkaar gelegd. Grote kranen en stoere mannen heb je voor dit klusje nodig. Alhoewel onze kraanjongen het wel heel stoer en relaxed oogde.

 
zwevende schilvloer
 
het plafond bij de kinder
slaapkamers zit er al in

very relaxed!





















Wat hieraan vooraf ging, was met name het opbouwen van de (ruwbouw) binnenmuren van de eerste verdieping. Zo zagen wij onze inloopkast verschijnen, kunnen we val in de douche staan en hebben nu al een idee van de trap en de vide in de hal. Maar ook zagen we dingen te voorschijn komen die we niet helemaal bedacht hadden. Delen van de trap in de hal beneden, nissen die we heeeeel anders hadden bedacht, etc. Maar na goed overleg is alles voorlopig weer rechtgetrokken.

Ook wij hebben last van voorschrijdend (of misschien wel voortstrijdend) inzicht. Dus hier en daar een muurtje erbij en een muurtje eraf. Het wordt net echt.

Wordt vervolgd...

de kozijnen liggen te wachten
totdat ze in uitsponningen
voor de ramen gezet worden


hal + vide op de eerste
verdieping



 

trap naar de eerste verdieping

Mijmeren over hoe
het zal worden





als je goed kijkt...
de badkamer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten