dinsdag 27 december 2011

2e vooroplevering

De woensdag voor kerst , de 16e, was het zover. D-Day...de oplevering.

Vol goede moed gingen we door het huis heen samen met de architect en Hans, de hoofdopzichter. Het meeste ziet er prachtig uit, maar helaas waren er nog zoveel zaken die niet afwaren, het sanitair, de electra, de verlichting, het schilderwerk, het stucwerk, de glazen beloopbare plaat, naast allerlei kleine zaken, zoals scheuren, niet netjes geschilderd, glasmozaïek dat niet helemaal recht zit. De lijst was ellelang.

En ook buiten moet er nog van alles gebeuren, de veranda, de poort, het hekwerk, de houten ornamenten etc etc. Kortom helaas werd het weer een vooroplevering. Nu gaan we voor vrijdag de 13e..... Dat moet voor ons (en de aannemer) de geluksdag worden. Er moet nog even flink aangepoot worden.

Op dit moment zijn we druk bezig om alle andere leveranciers, die in de planning van januari stonden, zo te plooien dat alles nog wel gewoon doorgang kan vinden. Het vergt heel wat flexibiliteit van alle betrokkenen. Maar 27 januari is nog steeds de geplande datum dat we over willen gaan naar ons nieuwe stulpje.

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten