maandag 30 januari 2012

Aftellen!

Aanstaande vrijdag 3 februari is het zover, dan staan de verhuiswagens al heel vroeg voor de deur (om 07.00 uur) om ons naar ons nieuwe stulpje te verhuizen.
Is het al klaar? Nee.
Nee, er moet nog steeds een boel gebeuren.

Vandaag is Jaap nog druk bezig met de vloer nadat hij het hele weekend doorgetrokken heeft. Er wordt nu geolied en gewaxed. Dit allemaal om de aannemer een extra dag te geven om de lange lijst van laatste klussen af te krijgen. En in die extra dag moet echt alles gebeuren. Een uitdaging.

De lekkage is eindelijk verholpen. De lekkage die voor de kerst al werd geconstateerd, is afgelopen vrijdag met de lekdetectie gevonden. Helaas wel onder de prachtige terrazzovloer. Daar moest afgelopen vrijdagavond de boor en hammer in. Grote gaten in de vloer en in het bad maar het lek is (hopelijk) gedicht. De komende tijd moet hier weer de vloer en het bad worden hersteld. Een aardig klusje.


De keuken is afgelopen vrijdag geleverd. De hele keuken stond van onder tot boven vol met dozen. Vanochtend vroeg kwamen de monteurs. Deze zijn eerst een paar uur zoet geweest om alles uit te pakken en te verdelen. Als alles goed is, staat de keuken morgen. De vloer van Jaap wordt prachtig en Sander en Eric - de kastenbouwers - zijn druk bezig de laatste hand te leggen aan de o.a. het nieuwe bed van Marijn. Een echt groot, stoer bed met de nadruk op groot.

Wordt vervolgd...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten