maandag 23 januari 2012

Nog anderhalve week!

We naderen D-day! Op vrijdag 3 februari willen we verhuizen. Dat is nog wel even stressen voor de aannemer én voor mij.

Het rioleringsprobleem lijkt opgelost maar nu blijkt er een draad door de kraan losgetrokken te zijn en.... helemaal niet in de meterkast te zitten. Paniek. Even bellen met de kabel/telefoon of van-wie-het-draadje-ook-mag-zijn-maatschappij.

Ondertussen zijn de kastenbouwers druk bezig om de kledingkasten en de badkamers op orde te krijgen en mooi te maken. Ook de parketman is goed bezig. Het wordt mooi.
De badkamer
De inloopkast wordt al mooi


Vandaag werd ook de waskamer onder handen genomen door Marc. Dat ging best vlot maar helaas was de kraan nog niet geleverd en waren de handgreepjes er ook nog niet. Wordt vervolgd.

Morgen worden eindelijk de vreselijke leidingen in de kelder voor het oog onttrokken door Melle, onze andere kastenbouwer. Ben heel erg benieuwd.

Een deel van het straatwerk
De ondervloer in de woonkamer








Ook de tuin vordert. Het straatwerk is voor het leeuwendeel gedaan en de bron is geslagen. Nu nog het hekwerk en de invulling van de tuin (met name de beplanting) én natuurlijk de trampoline. Daar wordt met smart op gewacht.

Maar hoe het nu staat met de lekkage(s, we hebben er eentje extra ontdekt) en met het schilderwerk, met de houten ornamenten, de poort en het verandahekwerk etc etc... we weten het niet helemaal. Morgen maar weer even vragen.

Maar het wordt mooi!

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten