zaterdag 7 januari 2012

Stoer werk!

Het houthakkersdagje was vandaag. De omgehakte bomen achter in de tuin werden in kleine mootjes gehakt. Om 11.00 uur begon het feestje en met een hele club mensen is het licht werken.  


Er werden maar liefst vijf 'hak'plekken gecreëerd en achter in de tuin werd er flink gezaagd met de zaag van Sven, waarvoor nog dank! Iedereen kon even koelbloedig alle eventuele agressie van 2011 er flink uitrammen en gezien het enthousiasme luchtte dat lekker op.
Ina was er ook en die hielp hard mee om alle stukken hout op te stapelen samen met Morris en om ons te voorzien van de nodige (warme) versnaperingen.

De bouw van de veranda is nog niet helemaal klaar. Daarom durfden we nog niet zo hoog te stapelen en we moeten ook nog even met Richard onze tuinman overleggen hoe en waar we het resterende hout gaan opslaan.

En één ding is zeker... er komt nog een houthakkersdagje aan in februari. Dus als je dit gezellige momentje gemist hebt, en er spijt van hebt dat je er niet bij hebt kunnen zijn.... Houd de blog dan goed in de gaten, want dat is je kans!

Marc, Rob, Mark, Papa, Ina, René, Jan Willem en Morris dank voor jullie hulp en Helen, Arnaud en Son dank voor het lenen van jullie bijlen!

As maandag beginnen de Bob de Bouwers weer en vrijdag de dertiende (tja...)is (hopelijk) de definitieve oplevering. We hebben er zin in!

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten